Snakk med oss, ikke bare om oss

For å skape positiv forandring i samfunnet vårt må vi snakke med hverandre, ikke bare om hverandre. Derfor vil vi gjerne dele med deg hva vi ser som faktiske utfordringer, håp og drømmer som vi har, ser og møter på i hverdagen.

 

Snakk med oss, ikke bare om oss. Inkluder oss, ikke ekskluder oss fra samtaler om oss. Utenforskap skaper flere samfunnsutfordringer for medmennesker og samfunnet vårt – så inkluder oss i å skape tiltak som forebygger, styrker og beriker. Det er med inkluderende dialog i samarbeid med hverandre at vi kan identifisere hva de faktiske utfordringene er for så å skape løsningene, sammen.

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s