La meg få bruke utdanningen min i arbeidslivet

Jeg har kort botid i Norge. Jeg har lært meg språket og prøvde å integrere meg så fort som mulig. Jeg har bestått skolegangen og fullført høyere utdanning, men sliter med å få jobb innenfor dette. Jeg synes at det må bli lettere å få jobb for ungdommer for å unngå kriminalitet.

Ung voksen, Bydel Gamle Oslo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: