Sparken uten grunn

Telefonen ringte og det var jobben. De hadde konkludert med at jeg var ferdig på jobben. «Sparken», sa hun. Jeg fikk ingen bra grunn for hvorfor jeg fikk sparken. Dagen etter så hadde jeg et møte hvor sjefen ga meg en veldig dårlig grunn. Det samme skjedde med en annen kollega av meg som også er ung. Jeg tok aldri saken opp videre.

-Ung voksen gutt

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s