Sparken uten grunn

Telefonen ringte og det var jobben. De hadde konkludert med at jeg var ferdig på jobben. “Sparken”, sa hun. Jeg fikk ingen bra grunn for hvorfor jeg fikk sparken. Dagen etter så hadde jeg et møte hvor sjefen ga meg en veldig dårlig grunn. Det samme skjedde med en annen kollega av meg som også er ung. Jeg tok aldri saken opp videre.

-Ung voksen gutt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: