Jeg drømmer om å bidra til en bedre verden

Drømmen om å bidra til at verden blir et bedre sted er noe mange av oss holder. Aisha sin tegneserie handler også om hvordan man kan kombinere utdanningsvalg med drømmen om å bidra positivt, for eksempel som farmasøyt som utvikler medisiner som redder mange barn. Det å jobbe mot sine drømmer kan ta tid, som er illustrert med tid i tegneserien. Den er en god påminnelse om at dersom vi drømmer om noe positivt så må vi ikke gi opp, med tid og hardt arbeid så kan drømmer komme i oppfyllelse.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s